Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 7 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Ichikawa Musashi
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Tsunade-sama

Kor: 36 éves

Külső leírás: 190 cm magas, izmos, keménykötésű. Éjfekete, vállig érő tépett haja van ami rendezetlen összevisszaságban áll. Sötétszürke szeme hideg és acélos tekintettel párosul. Arca karakteres, férfias, de nincsenek durva vonásai. Szája telt, érzéki. Bal vállán és mellkasán egy sárkány tetoválás látható,melyet kamaszkorában szerzett. Öltözködése változó, ha a helyzet megköveteli, elegáns, de jobban szereti a farmert és a lezser ingeket. Üzleti találkozóin hagyományos japán ingben, és oldalára kötött katanájával jelenik meg.

Jellem: Hideg fejű, számító, érzéketlennek tűnő üzletember. A "pénzért bármi megkapható" elvet vallja. Elképesztő emlékezőtehetséggel, és kombinálóképességgel rendelkezik. Hihetetlenül erős szexuális kisugárzása és ragadozó ösztöne arcára van írva, ha megjelenik valahol, a legtöbb embert félelemmel vegyes tisztelettel tölti el. Ezért magányos, de ugyanakkor mindennél jobban áhítozik a szeretet után, de ezeket az érzéseit elfojtja. Szexuális életét a gyorsan lebonyolítható, pénzért megkapható prostikban éli ki. Két véglet között ingadozó érzelemvilága miatt kiszámíthatatlan a viselkedése. Barátai nincsenek, nem bízik senkiben, de alkalmazottai hűségesek hozzá, mert szavahihető, és korrekt. Csak virágai rendezése közben tud ellazulni. Távolságtartó viselkedése gyerekkorának traumái miatt alakult ki, de ezekről soha nem beszél.

Élettörténet: 10 éves korában a szeme láttára ölik meg a szüleit egy rablótámadás során. Nagybátyja lesz a gyámja, de rosszul bánik vele. 13 évesen elszökik otthonról, miután a nagybácsi megerőszakolja. Az utcán kiskorúakból álló bandához csapódik, ahol hamar kitűnik éles eszével, és jó megérzéseivel. Saját pénzéből hamar tőkét kovácsol, és kiszakadva a bűnöző életből, üzletember lesz. Utcán szerzett harci tapasztalatai arra indítják, hogy kendo-t és harcművészetet tanuljon. Utolsó bűnös cselekedetével bosszút áll a nagybátyján, ekkor szerzi be bal vállára a sebhelyet. Gyerekkorában elhanyagolt tanulmányait felnőtt fejjel pótolja. Kölcsönökkel is foglalkozik, és az adósoktól könyörtelenül behajtja a pénzt - ha kell, ő maga intézkedik, nem riad vissza a tettlegességtől sem.

Hobby: Kendo, harcművészetek, olvasás, ikebana

Foglalkozás: Tőzsdei üzletember, vállalkozó

Extrák: Jéghideg pillantás, mely bárkibe beléfojtja a szót :)))

Engedélyezve: 2012. 03. 06.
2012. 07. 26.

Módosítva: 2012. 07. 26. 21:45:26
Módosította: Tsunade-sama

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).